Kezdőoldal > Sajtó > Sajtó 2017

2017-es főbb sajtómegjelenéseink középpontjában az ősszel induló “Duplázzuk meg a családi pótlékot!” című kampányunk állt. Mi magunk is nyilatkoztunk, készítettünk saját anyagokat, valamint generáltunk is sajtómegjelenéseket, hogy a családi pótlék emelésének szükségessége minél nagyobb nyilvánosságot kapjon. A kampányunk oldalát ITT találod, alább pedig a sajtónkból szemezgethetsz.

Ősszel megszerveztük a MÉLTÓ MEGÉLHETÉS HETE 2017  című rendezvénysorozatunkat, melynek fókuszában a családi pótlék ügyének szentelt, több településen megvalósított események álltak, amelyekről a média is beszámolt.

Rádió

  • A Klubrádió mátraverebélyi programunkról tudósítva foglalkozott a családi pótlék ügyével élőben és az oldalán is.

Nyomtatott sajtó

Elektronikus sajtó

Videóink

  • A családi pótlék emelésének ügyét Dupla! Vagy semmi? című kerekasztal-beszélgetésünkön szociális munkás, közgazdász és szociálpolitikus szakemberek segítségével jártuk körül:

Középpontban a családi pótlék

DUPLA! VAGY SEMMI? MINDENT A CSALÁDI PÓTLÉKRÓL.Fórumbeszélgetésünk a DocuArtban. Véleményütköztetések és -egyeztetések a témáról. Vendégeink voltak: Szikra Dorottya, Lados Noémi, Romhányi Balázs és Farkas Zsombor.

Közzétette: Magyar Szegénységellenes Hálózat / HAPN – 2017. november 3.

  • Irodalommal a szegénység ellen című estünkön kortárs szerzők, Györe Balázs, Ladik Katalin, Szappanos Gábor és Tóth Krisztina osztották meg gondolataikat a szegénységről:

Irodalommal a szegénység ellen

"Irodalommal a szegénység ellen" című programunk a Hadik kávéházban zajlott, ahol kortárs szerzők osztották meg velünk gondolataikat a szegénységgel kapcsolatban: Györe Balázs, Ladik Katalin, Szappanos Gábor és Tóth Krisztina voltak a vendégeink. Tanulságos történetek nyomorról, szegénységről, gazdagságról…

Közzétette: Magyar Szegénységellenes Hálózat / HAPN – 2017. október 27.

  • A program során Tóth Krisztina író, költő, műfordító szavaiból készült videónk megtekinthető itt:

Gondolatok a szegénységről Tóth Krisztina -költő)

"Irodalommal a szegénység ellen" című programunk helyszíne a Hadik Kávéház volt, ahol költők, írók osztották meg velünk gondolataikat a MÉLTÓ MEGÉLHETÉS HETE alkalmából. Beszélgetőpartnereink egyike Tóth Krisztina volt, köszönjük neki!

Közzétette: Magyar Szegénységellenes Hálózat / HAPN – 2017. október 17.

 

Egyéb

Csatlakoztunk a lakásmenethez, amelynek sajtómegjelenéseiből alább egy válogatást osztunk meg.