A tökéletes céges rendezvény kulcsa. Hogyan fogj neki a tervezésnek?

Minden cég életében vannak olyan rendezvények, amelyek elengedhetetlenek a csapatkohézió kialakításához – az összetartás és a kapcsolatok erősítéséhez. Csapatépítő tréning, workshop vagy családi nap? A csapatod imádni fogja az irodán kívüli interakciókat. Mindenkinek hasznos, hiszen mindamellett, hogy kialakul egy összetartóbb és egységesebb csapat, az elköteleződés és a termelékenység is növekedni fog.

 

A céges rendezvény megtervezésének lépései

 

A legfontosabb tényező a céges rendezvény részletekbe menő megtervezése. A típus megálmodását követően jöhet a költségvetés, valamint a résztvevők listája, amely mind hatással van a megírandó forgatókönyvre.

 

Nem minden esetben a cég munkavállalóin van a hangsúly. Külsős rendezvény esetében a kommunikációs stratégiára is gondolni kell és a célközönségre szabni az információ átadásának stílusát. A stratégiának köszönhetően egységes lesz a kommunikációd és nem fogod szem elől téveszteni, hogy kiknek, miért és mit szeretnél közvetíteni.

A helyszín, ami elvarázsol

 

A céges rendezvény lelke a tökéletes helyszín megtalálása. Egy olyan színtér, amelyet minden résztvevő könnyen meg tud közelíteni, nagy befogadóképességgel rendelkezik és ráadásul a cég által képviselt színvonallal is összhangban áll, garantáltan elnyeri a résztvevők tetszését. Ezt már csak a profin összeállított cateringgel tetézheted, hiszen ne felejtsük, hogy az ember szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

 

Gyárts emlékeket!

 

Érdemes minden fontos pillanatot megörökíteni profi fotók vagy videók segítségével. Ezáltal nem csak szép emlékeket gyárthatsz a résztvevők számára, de a későbbiekben felhasználható marketing anyaggal lehetsz gazdagabb. Feltöltheted a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre, valamint felhasználhatod a következő rendezvényed kampányához is.

 

Nem kell sokáig keresned a megfelelő csapatot, a DLX MEDIA marketing ügynökség segítségedre lesz a kivitelezésben, bízd rájuk a munka nehezét.