Az olajwebshop.hu-val csak jól járhatsz

Az idei fagyiszezont érdekesen sikerült megnyitni. Ha hiszitek, ha nem, nem vagyok olyan nagy fagyis, de most sikerült elcsábulnom a családdal a helyi kézműves fagyizóba. A málnás és a kókuszos fagyi is mennyei volt, egészen meglepődtem magamon, hogy ennyire ízlett. Noha alapból nem vagyok nagy édesszájú, a nyaralásokon általában az egyik kedvenc csemegém a csavaros fagyi. Itthon nem olyan sok helyen látok ilyet, de a múltkor az egyik lakótömbben, egy kis üzletben felfedeztünk egy ilyen fagyist a családdal. Nagy lelkesen vettem is egy közepes méretű fagyit – ami egyébként hatalmas volt –, természetesen a kedvenc ízemben, ami a vanília. Sajnos nem hozta azt az ízvilágot, amit vártam tőle – a külföldön kóstoltak ízgazdagok és sűrűek, itt viszont nem éreztem túl sok ízt, és annyira krémesnek sem volt mondható az állaga. Szóval lehet, hogy ha itthoni fagyizásról van szó, átnyergelek a hagyományos gömb-gombóc verzióra (ki hogy hívja, én mindkét kifejezést használom), nyaralóövezetben pedig marad a csavart lágyfagyi. Mindenesetre az édestölcsér nálam kötelező kellék, mindig csalódott leszek, ha az éppen nincs a fagyizóban valami oknál fogva.
Na, végül ahhoz képest, hogy nem vagyok nagy fagyis, szerintem eleget meséltem róla…

Ugyanígy nem vagyok túl járatos az autós, illetve a motorolajhoz kapcsolódó témákban, mégis szeretnék most bemutatni nektek egy online áruházat, ami nem más, mint az olajwebshop.hu – ugyanakkor ne tévesszen meg senkit ez a domain, ugyanis a brand három fizikai üzlettel is rendelkezik. Mindhárom a fővárosban található, azon belül Óbudán, Kelenföldön és Kőbányán. Én az online rendelést preferálom, mert nekem távol van Budapest, de biztosan öröm a fizikai üzleteikben is vásárolni, abból kiindulva, hogy a webáruházukat mennyire szeretem.

A motorolaj vásárlása még sosem volt ilyen kényelmes és gyors, ráadásul még cipelni sem kell! Ez azért kifejezetten nagy előny, legalábbis részemről. Korábban nem ismertem olyan online shopot, aki ilyen megbízhatóan és pontosan szállítaná ki a legjobb minőségű motorolajokat. Itt tényleg a legnagyobb gyártók legismertem márkáival találkozhatunk, amelyek természetesen megbízhatóak és extrák – tudja az ember, hogy nem lehet velük mellé lőni.

Ha pedig kevésbé ismert, de szintén jó minőségűeket fedeznél fel, arra is van lehetőség az oldalon. Bizony bőven vannak olyan márkák, amik labdába rúgnak a nagy „sztárok” mellett. De hogy ne csak az olajról és a motorolajról legyen szó: szűrőt, adalékanyagot, kenőzsírt, karbantartáshoz és autóápoláshoz szükséges termékeket is tudunk rendelni a webshopból. Ilyen széles termékpalettával én még nem találkoztam korábban máshol. Ha ránéztek az oldalra, biztos vagyok benne, hogy titeket is le fog nyűgözni!

Miért is éri még meg az online shopból rendelni? Szerintem már csak azért is, mert nem vagyunk időhöz és helyhez kötve a válogatással. Akár hosszasan össze tudjuk vetni a tetszetős árucikkeket, válogatni ár alapján és bárhonnan, bármikor leadhatjuk a rendelésünket készülékünkről. Én szeretek hosszasan nézelődni és alaposan megfontolni a döntésemet, akkor is, ha vannak alapvetően kedvenc és jól bevált termékeim. Mivel nem vagyok szakértő, ezért különösen jól jönnek a különböző segédletek, amelyek elérhetőek az oldalon belül – ezekkel pontosan meg tudjuk állapítani, hogy miből milyen típus kell az autónkhoz. Másrészt azért is komfortos az online üzlet, amire már futólag kitértem: egyszerű és komfortos, és nem kell bajlódnunk a cipekedéssel, ugyanis akár házhoz is szállítják nekünk a kiválasztott árucikkeket, de kérhetjük őket a számos csomagautomatába vagy csomagpontra országszerte.

Remélem, hogy többetek segítségére szolgál majd ez a random tipp tőlem, ugyanis az a tapasztalatom, hogy minden autótulajdonos a legjobbat szeretné megadni járgányának. Azzal pedig csak jól járhat mindenki, ha az olajwebshop.hu oldalról rendel – én már csak tudom, tapasztalatból beszélek. Érdemes résen lenni a mindig kedvező árak és az időnkénti akciók miatt, én már csak ezért is kattintok rendszeresen az olajwebshop.hu-ra! Aki pedig teheti, az látogasson el a három üzletük bármelyikébe, ahol személyesen is meg lehet tekinteni termékkínálatuk legjavát.